dimarts, 30 de juny del 2015

No som els únics, però som dels millors!

Us volem fer un resum comparatiu, de les marques punteres que manufacturen matalassos naturals de qualitat, que hi ha al mercat. 
Les marques que seguidament us presentarem estàn considerades de les de més qualitat i a la vegada de les més cares que hi ha al mercat.  Totes elles tenen uns factor comuns: fabriquen amb fibres naturals i porten molts anys fent-ho, de generació en generació.
Nosaltres, compartim aquests factors comuns però ens diferenciem en un de molt important: El preu.
Més endavant explicarem els motius pels quals els nostres preus estàn a l'abast del gran públic.
Ens podem comparar sense cap mena de recança amb aquestes marques tant capdavanteres perqué els nostres productes són de la mateixa qualitat.

Hästens
Són els fabricants de llits més antics de Köping, Suècia.
Als seus llits fan servir només els  materials naturals, oferint un somni més profund i reparador. Fabriquen cadascun dels llits Hästens a mà, amb orgull i cura. És la forma en què ho han fet durant més de 160 anysi és una filosofia que s'ha anat heretant durant cinc generacions de la mateixa família.
Els materials que utilitzen:  Crin, lli, pi, llana, cotó i plomissol són alguns dels materials única i 100% naturals que utilitzen per fer els seus llits i matalassos.
El preu: El preu aproximat d'un matalàs de matrimoni Hästens (150cm) va entre els 4000 / 5000 euros.

Vispring 
Aquesta marca londinencava ser pionera en l'ús de les molles ensacades al 1901, iniciant més d'un segle de fabricació de llits de primera qualitat.
Més de 100 anys més tard, es segueixen guiant pels mateixos postulats de qualitat i acurada artesania.
Avui Vispring marca la pauta en la fabricació de sumptuosos matalassos i canapès de molles.

Els materials que utilitzen:  Llana de billó de l'illa de Shetland i britànica, cua de cavall, caixmirmoherbambú i sedaAquestes fibres precioses regulen naturalment la temperaturarepel·leixen al·lèrgens i permeten el pas de l'aire a través del matalàs.
El preu: El preu aproximat d'un matalàs de matrimoni Vispring (150cm) el trobem entre els 3000 i els 4000 euros.

Treca-Paris
Neix a Paris al 1935. Des de fa 80 anysTreca Interiors Paris, ha estat sempre al servei d'una clientela internacional sensible al "Made in France", al servei de la personalització i al fet a mida. 
Des de els seus origens, TIP(Treca Interiors Paris) és fidel a la seva exigència d'un saber fer artesanal i 100% francèsEl respecte de la tradició i el fet a mà i a mida els han convertit en un referent en el món de la matalasseria.
Els materials que utilitzen: llana merina, seda naturalcrinera de cavall, moher, cànem, llana de camellcaixmir.
En els seus tallers la marca uneix, la noblesa dels materials i el saber fer dels artesans.
El preu: El preu aproximat d'un matalàs de matrimoni Treca-Paris (150cm) va entre els 3000 i els 4000 euros.

DescansNatural 
Matalasseria Fornells fa matalassos de llana des de 1910 a Sant Fost de Campsentelles sense interrupció, donant servei al Vallès, Barcelona i rodalies, principalment.
Som la tercera generació de matalassers i volem donar a conèixer i fer redescobrir el matalàs de llana. Oferim matalassos de primera qualitat manufacturats amb els millors materials naturals.
Uns matalassos que molta gent creu que ja no es fabriquen però que no han deixa't mai de ser utilitzats i que a la resta d'Europa són molt reconeguts per les seves qualitats.

Els materials que utilitzem: Cotó, soia, làtex natural, lli i el nostre producte estrella: la llana.
Escollim només llana local nova, de ramats petits de l’Alt Pirineu, ovelles Xisqueta que pasturen a l’aire lliure, no en corrals. La llana es paga a un preu just als pastors, que surten a pasturar cada dia.
El preu: El preu aproximat d'un matalàs de matrimoni DescansNatural (150cm) va entre els 900 i els 1500 euros.

Com podeu veure la diferencia de preu respecte les altres marques és considerable, i es deu a la proximitat de les nostres matèries primeres i a la manca d'intermediaris.
El contacte és directe amb el client i les possibilitats són infinites donat que el nostre servei és totalment a mida i personalitzat.

L'interior és el que compta. Aquesta convicció ens mou a construir millors matalassosa perfeccionar el luxe de dormir la resta de la seva vida.
Creem matalassos per a tota la vidaamb materials naturals, a mà, i lliures de làtex artificial o goma escuma.
Com sol dir-se, un producte que prové de la naturalesa vol tornar-hi.
En un món de produccions en massa, DescansNatural, representa la convicció que una autèntica obra d'art només es pot fer a mà.
La diferència no salta a la vista, s'ha de sentir nit rere nit.
Reconfortant per al seu cos i ànima i per al món que deixem als nostres fills.
Tant, Hästens, Vispring, Treca-Paris com DescansNatural, utilitzem materials naturals perqué són els que ofereixen millors prestacions i ho fem amb materials de proximitat.
Així com Vispring utilitza llana de billó de l'illa de Shetland, nosaltres emprem llana xisqueta de les ovelles del Pirineu i materials propis de casa nostra exclusivament.
La gran diferencia és que nosaltres no fem matalassos luxosos per a un públic reduït sinò que fem matalassos de màxima qualitat amb un preu no elitista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada