dimecres, 23 d’octubre de 2013

REFEM EL TEU MATALÀS


VOLS REFER EL TEU MATALÀS DE LLANA?

DescansNatural és la marca que hem creat per denominar els matalassos de llana nous que us duraran tota la vida i també l'única que ofereix l'opció de combinar llana amb un nucli central d'escumació de soia, per tal de poder escollir la duresa del matalàs al gust de cadascú, tot respectant les característiques naturals del matalàs de llana i les seves propietats naturals i antial.lèrgiques.

Però també oferim el servei de refer el matalàs de llana que ja teniu, encara que no l'haguem fet nosaltres. Ho fem des de fa més d'un segle, o sigui que esteu en bones mans...

Si teniu un matalàs de llana conservat en bones condicions, només caldrà que ens el feu arribar, i:

1- Airejarem i netejarem la vostra llana, obrint-li les fibres i recuperant així l'esponjositat que té la llana de manera natural. 

2- Si cal llana nova, n'hi afegirem (la que sigui necessària per tal que us quedi un matalàs consistent), normalment són uns 2 o 3 kg (sempre utilitzem llana nova "xisqueta" del Pirineu, rentada i triada).
3- Li canviarem la roba per tal que us pugui durar força temps (El teixit de la roba és 100% cotó de primeríssima qualitat).
4- Refarem el matalàs i en pocs dies ja podreu tornar a gaudir del vostre matalàs.

També oferim el Servei Express amb el qual podreu dormir al vostre matalàs el mateix dia (consultar disponibilitat)

Si us interessa canviar la mida d'un matalàs: aprofitem tota la llana del matalàs que ens porteu i n'afegim de nova, si ha de ser un matalàs més gran. O al contrari, si ha de ser més petit, us tornem la llana que ha sobrat.

D'això se'n diu ser ECOLÒGIC I SOSTENIBLE, i ho podem dir amb totes les lletres.

Podeu contactar amb nosaltres per resoldre dubtes i exposar-nos el vostre cas particular al 93.570.18.49 o a info@descansnatural.com

Que dormiu bé i us lleveu descansats!

Els qui intentem viure de manera natural, dormim i descansem ecològicament.
DescansNatural
Cap comentari:

Publica un comentari